Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Alienware lõi Maailma esimese Intelligentse sülearvuti Tobii Eye jälgimissüsteemiga

Alienware lõi Maailma esimese Intelligentse sülearvuti Tobii Eye jälgimissüsteemiga

https://www.techpowerup.com/225522/alienware-creates-worlds-first-intelligent-notebook-with-tobii-eye-tracking

Alienware, juhtiv teerajaja suure jõudlusega PC mängu süsteemide tootja, avalikustas täna Alienware 17 mänguri sülearvuti koos integreeritud silma jälgimise riistvara ja tarkvara Tobii. Maailma esimene sülearvuti silma jälgimise süsteemiga on ainulaadne võimet teha kindlaks ja ennetada kasutaja tegevust, mis põhineb nende silmade tähelepanul. Relvastatud selle uue inteligentsusega, Alienware 17 pakub suuremat mugavust, paremat turvalisust, optimeeritud võimsuse juhtimise ja isegi ülevaate mänguri stiili ja tehnika üle.

“Alienware kunagi ei häbene innovatsiooni ja murrangulist disaini, mõistab väärtust silma jälgimise üle kuna see on seotud suhtlus mängija ja masina vahel,” ütles Oscar Werner president Tobii Tech. “Et paremini mõista selle kasutaja ja parema ülevaate kasutaja kavatsuste üle on Tobii lahendus Alienware 17 süsteemis võib tuua mängijatele uusi kogemusi ja teadmisi erinevalt sellele mida enne on nähtud.”

 

 

Tunnistades kasvavat nõudlust mänge analüüsida ja kasvav populaarsus konkurentsi mängudes ja e-sport, Alienware ja Tobii on koostööd tegemas ka Overwolf-iga, et tuua silma jälgimise andmeid oma populaarsesse koolitusvahenditesse. Need neli rakendust jälgivad ja salvestavad mängija silmaliigutusi, et aidata neil mõista ja parandada oma jõudlust ja teadmisi, kuidas mängija tähelepanu ja liigutused segunevad:

Replay HUD – See taasesitus tööriist aitab analüüsida ja parandada  ülevaate olukorrast, näidates, kuhu sa vaatasid ajal mil mängisid.
Game Capture – See äpp võimaldab mängijatel meelde jätta ja õppida oma vigadest kogu mängu jooksul.
Twitch Streaming – Pilgu andmete live stream võimalus, Twitch otseülekannetes on juures veel üks tööriist millega saab juhendada publikut, et pakkuda rikkamat meelelahutus kogemust.
End Screen – kogum pilgu andmeid kuvatakse temperatuurikaardina, see tööriist aitab mängijatel aru saada kuhu oli nende pilk suunatud ekraanil, et saaks halbadest harjumustest lahti.

Esimesed Alienware 17 ostjad saavad tasuta koopia Ubisoft Watch Dogs 2, Tom Clancy The Division ja Assassin Creed Syndicate, muutes Alienware 17 pakkumise üheks atraktiivsemaks sel aastal.

Alienware 17 omanikud on ka võimalus mängida üle 40 täiendava Tobii Eye Tracking mängu. Eeldades üle 100 silma jälgimise toega mängu 2017. aasta lõpuks, Tobii töötab aktiivselt koos PC mängu arendajate ja stuudiotega igas suuruses et kiiresti laiendada Tobii Eye Tracking mängu portfelli. Hiljuti teatas firma silma jälgimise süsteemi toest Deus Ex: Manka´ind Divided ja Master of Orion. Külastage Tobii rakendust, et vaadata pidevalt uuenevat mängu portfelli.

Uus Alienware 15 ja 17 süsteem on seadistatav teie vajadustele ja on võimalik tellida alates 30. septembrist, 2016. Alienware 13 tuleb novembris ja täpsemad andmed avalikustatakse lähiajal.

 

 

Top