Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Microsoft’s Outlook lubab nüüd lisada Google Drive faile ja Facebook fotosid

Microsoft’s Outlook lubab nüüd lisada Google Drive faile ja Facebook fotosid

Tundub, et Microsoft Outlook lehekülg on nüüd natuke parem ja kasulikum, eriti neile kes kasutavad Google Drive ja Facebook’i. Nimelt lubatakse nüüd lisada Google Drive faile ja Facebook fotosid. Tugi tuleb uue “Manuste vaatena”, mis varsti näitab valikus just neid teenuseid. See uuendus ei mõjuta Outlook’i mobiilset äppi, ega ei peagi — mobiilsel äpil on see tugi olemas juba üsna pikka aega.Selleks, et teenust kasutada pead valima manuse ikooni ja sealt edasi valima Google Drive. Kui olete manuse lisanud, siis ilmub link allikale, kui kellelegi see link saada on tal võimalu Google Drive faili otse Outlookis muuta ja töödelda.

Facebook’i tugi laseb teil ühenduda FB kontoga ja sealt saate valida fotosid ning meilile saata. See võib kasulikuks osutuda siis, kui jagate palju fotosid ning tekib vajadus saata foto kellelegi kes FB’d ei kasuta.

Top