Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Garmin langetas Virb Ultra 30 Action Camera hinda 100 dollari võrra, et konkureerida GoPro’ga

Garmin langetas Virb Ultra 30 Action Camera hinda 100 dollari võrra, et konkureerida GoPro’ga

Paar päeva pärast seda kui GoPro tõi turule oma uue kaamera Karma drone, otsustas Garmin hinda langetada selleks, et GoPro’ga konkureerida. Garmin andis teada, et nüüd on Virb Ultra 30 kaamera 100 dollarit odavam.

Kaamera esialgne hind oli $499, kaameral on liaks peal G-Matrix sensorid, GoPro kaameratel neid pole. Pole just palju kliente kes nende sensorite pärast maksaks 100 dollarit rohkem, sensor nimelt püüab andmeid nagu kiirus, kõrgus merepinnast, südamelöögid jms. Nüüd, selle hinnalangetusega on inimestel lihtsam valida just selliste kaamerate vahel, mis kasutaja vajadustele sobib.

 

Allikas

Top