Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Plex ja Amazon teevad koostööd, et meediaserver oleks pilvel

Plex ja Amazon teevad koostööd, et meediaserver oleks pilvel

Plex on meediaserver, et saaksite ükskõik milliselt ekraaniga sedamelt oma koduseid meediaid vaadata, videod, pildid, fotod. Eelnevalt oli vaja arvutit millele oli server installidud ja mis pidi 24/7 töös olema, et meediale ligi pääseda. Nüüd aga teeb Plex ennast veelgi rohkem kättesaadavaks teenuse läbi nimega Plex Cloud, mis tuuakse kasutajateni läbi koostöö Amazon’iga täpsemalt Amazon Cloud Drive.

Plex Cloud töötab nii nagu enne aga vahe on selles, et kogu meedia on nüüd pilvel. Lihtsustatud seadistamine teeb serveri kasutuse veelgi paremaks, eriti neile kes arvutimaailmaga väga tuttavad pole, enam pole vaja serverit hooldada, ise muretseda kas uusim tarkvara on peal ja kas kõik kõvakettad on töökorras.

Kogu see lõbu tuleb muidugi väikese raha eest, aastamaks on $59.99.

 

 

Allikas

Top