Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Android Wear 2.0 tuleb alles järgmine aasta

Android Wear 2.0 tuleb alles järgmine aasta

Google nutikella platvorm Android Wear 2.0, ei näe ilmavalgust sell aastal. Google teatas, et lükkavad väljatuleku hilisemaks, järgmise aasta algusesse, kuupäeva pole veel täpsustatud.

Hetkel on avaldatud arendajate kolmas eelvaate platvorm. Hetkel oodatakse arendajatelt tagasisidet, et tarkvaras muudatusi teha, enne aasta lõppu tehakse veel täiustusi ja avaldatakse arendajatele veel üks eelvaate platvorm.

Android Wear 2.0 laseb kasutajatel otsida ja installida äppe otse kella ilma, et peaks telefoni neid installima. See on Google suur mõte, et Android Wear 2.0 oleks iseseisev platvorm. Samuti on võimalus iOS kasutajatel installida kolmandate osapoolte poolt toodetud kellavälimusi ja äppe, mis oli enne limiteeritud.

Android Wear 2.0 Play Store
Play Store, Android Wear 2.0
Google

Android Wear seadmed Asus, Fossil, Michael Kors, Nixon ja Polar saabuvad müügile varsti
Google

 

Allikad:

Top