Olete siin
Kodu > Eesti IT > Code Week raames korraldatakse ligi 100 Proge Tiigri tehnoloogia õpituba

Code Week raames korraldatakse ligi 100 Proge Tiigri tehnoloogia õpituba

Pilt: www.ituudised.ee

HITSA eestvedamisel korraldavad õpetajad ja haridusasutused 15.-23. oktoobril ligi 100 ProgeTiigri õpituba üle kogu Eesti, et tutvustada lastele ja noortele, kuidas tehnoloogiat enda kasuks tööle panna. Õpitubasid korraldatakse üleeuroopalise programmeerimisnädala Code Week raames.

Kokku toimub 97 tehnoloogia õpituba, mis on lastele ja noortele vanuses 5-20 eluaastat tasuta. Õpitubades luuakse animatsioone, mänge ja mobiilseid äppe, ehitatakse ja programmeeritakse roboteid, tutvutakse 3D-maailmaga, disainitakse nutikat kodu jpm.

 

Autor: Aali Lilleorg

Loe pikemat artiklit siit: www.ituudised.ee

Top