Olete siin
Kodu > Eesti IT > Asutati Asjade Interneti MTÜ

Asutati Asjade Interneti MTÜ

4. oktoobril toimus TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory asjade interneti valdkonna arengut juhtida soovivate tehnoloogia-, tarkvara- ja sideettevõtete, teadusasutuste ja erialaühenduste initsiatiivil Asjade Interneti MTÜ (AIM) asutamiskoosolek. Ühingu eesmärk on saavutada Eestis asjade interneti teenuste, rakenduste, toodete ja tehnoloogiate kättesaadavus laiale kasutajaskonnale ning nende lai kasutatavus paljudes eluvaldkondades säästlikkuse, efektiivsuse ja produktiivsuse suurendamiseks.

“Infoühiskonna- ja kommunikatsiooniteenuste areng Eestis on astumas järgmisse olulisse etappi,” sõnas Toomas Peek, AIM juhatuse liige.

 

Loe pikemat artiklit allikast: http://www.ituudised.ee/uudised/2016/10/10/asutati-asjade-interneti-mtu

Top