Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Peatselt saabuv Chrome 55 – kastutab vähem muutmälu

Peatselt saabuv Chrome 55 – kastutab vähem muutmälu

Pärast mitmeid-mitmeid kaebusi kasutajate poolt, otsustas Google lõpuks midagi ette võtta. Veebilehitsejat on alati süüdistatud kui “mäluõgardit”, aga aeglaselt hakkavad asjad muutuma. Pärast märgatavat muutust mis kaasnes Chrome 53’ga, peaks järgmine uuendus muutma mälukasutust. Uute detailide kohaselt peaks Chrome 55 oluliselt vähem resurssi kasutama, lubatakse koguni 50 protsenti vähem võrreldes eelmisega.
Päriselu jõudlus muidugi erineb erinevate veebilehtede vahel, aga suurimad muutused peaks olema lehtedel nagu Reddit, Twitter, Facebook, YouTube ja lehtedel nagu New York Times, The Washington Post jne.
Google Chrome 55 peaks saabuma Detsembris.

Allikas ja pilt: http://www.nextpowerup.com/news/30942/upcoming-chrome-55-to-use-less-ram/

Top