Olete siin
Kodu > Eesti IT > Riigikogu võttis vastu Euroopa digitaalset ühisturgu edendava seaduse

Riigikogu võttis vastu Euroopa digitaalset ühisturgu edendava seaduse

Pilt: ituudised.ee

Riigikogu võttis 12. oktoobril 84 poolthäälega vastu e-identimise ja e-tehingute usaldusteenuste seaduse, mis aitab luua ühise aluse turvalisele elektroonilisele suhtlusele kodaniku, ettevõtja ja ametiasutuse vahel.

Euroopa Liit soovib suurendada usaldust elektrooniliste tehingute vastu siseturul.

Valitsuse algatatud e-identimise ja e-tehingute usaldusteenuste seadusega (237 SE) luuakse riigisisene regulatsioon e-identimise ja e-tehingute usaldusteenuste Euroopa Liidu määruse (eIDAS määrus) rakendamiseks.

 

Allikas ja pikem artikkel: http://www.ituudised.ee/uudised/2016/10/13/riigikogu-vottis-vastu-euroopa-digitaalset-uhisturgu-edendava-seaduse

Top