Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Samsung integreerib Valve Steam Link’i telekatesse

Samsung integreerib Valve Steam Link’i telekatesse

Pisike Steam Link on saanud kuulsaks, kuna on parim seade millega saab voogedastada arvutimänge üle wi-fi või kaabelühenduse, et saaksid nautida mänge suurelt ekraanilt, näiteks elutoa 60″ telekalt. Võimalik, et see protsess saab tulevikus olema veelgi lihtsam, kuna Samsung on võtnud enda ülessandeks Steam Link integreerida teekasse (valitd mudelitesse).

Steam Spy paljastas, et Valve ja Samsung teatasid koostööst hiljuti toimunud  Steam Dev Days messil.

Steam Link on mõõtmetelt umbes sama suur kui vana Amino digibox ja maksab 50 dollarit pluss HDMI kaabel (muidugi kodune sisevõrk peab ka korralik olema). Samas tundub asi suhteliselt mõttetu, kui saad seda suhteliselt pisikeste kuludega teha ilma uut telekat ostmata (milleks üldse Steam Linki osta, kui saad nagunii läbi HDMI kaabli arvuti videopildi kopeerida telekasse?). Mugavaks teeb asja see, et kui telekasse on Steam Link sisse ehitatud, on üks kaabel ja seade jälle vähem, mis voolu tarbib.

Veel ei ole selge, mis funktsioonid telekasse integreeritakse, näiteks: Kas saab ühendada mitte-Steam mängimispult USB pessa? Kui ei, siis on Steam Controller’i ost ilmselt vajalik.

Steam Link üks probleemidest on see, et jõudlus pole alati just kõige parem, nimelt olenevalt arvuti raudvarast võib kõrgete kaadrisageduste saavutamine üle Wi-Fi võrgu olla problemaatiline, aga see viga ilmselt parandatakse enne kui Steam Link telekatesse jõuab.

 

Allikas ja Pildid: http://www.techspot.com/news/66681-samsung-integrate-valve-steam-link-future-televisions.html

Top