Olete siin
Kodu > Eesti IT > Eesti kõnesüntesaatori Iselugeja abiga saab nüüd e-raamatuid kuulata

Eesti kõnesüntesaatori Iselugeja abiga saab nüüd e-raamatuid kuulata

Eesti keeleteadlaste ja Elisa ühise koostöö tulemusel täienes Elisa Raamat uue innovaatilise teenusega – kui pole mahti e-raamatut ise lugeda, võib seda kuulata. Teksti loeb ette Eesti keeleteadlaste poolt loodud kõnesüntesaator ehk Iselugeja.

Eesti keelteadlaste poolt loodud innovaatiline ja maailmas vägagi ainulaadne kõnesüntesaator on tänu ühisele koostööle saanud reaalse rakenduse igapäevaelus. „Elisa suunaks on aidata luua Eesti teadlaste rakendusuuringutele kaubanduslikku väljundit,“ täheldas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. „Täna saamegi öelda, et Elisa on esimene ettevõte Eestis, kes on aidanud luua Eesti keeleteadlaste poolt välja arendatud lahenduse baasil väga innovaatilise kaubandusliku teenuse.“

 

Allikas ja pikem artikkel: http://www.ituudised.ee/uudised/2016/10/18/eesti-konesuntesaatori-iselugeja-abiga-saab-nuud-e-raamatuid-kuulata

Top