Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Samsung Galaxy S8 tehnilised andmed teada

Samsung Galaxy S8 tehnilised andmed teada

Kuna Galaxy Note 7 oli täielik läbikukkumine peab Samsung tegema S8 perfektse, muidu kliendid kaotavad usalduse Samsungi vastu. Oleme juba kuulujuttudega kursis Galaxy S8 seadme kohta ja Hiinast avaldati natuke adnmeid telefoni kohta.

Galaxy S8

  • 5.5-tolline 4K ekraan
  • Snapdragon 830 või Exynos 8895 kiibistik (vastavalt regioonile)
  • 6 GB of RAM

Huvitav ja ühtlasi maailma esimene element telefoni juures on optiline sõrmejälje lugeja, mis eemaldas vajaduse sõrmejälje lugeja paigutamine “kodu” nupu alla. Kuulujuttude kohaselt peaks telefoni ametlik teadaanne toimuma Mobile World Congress’il 2017 aasta Veebruaris, ilmselt esimesi pilte seadmest näeme aasta alguses.

Allikas ja pildid: http://www.nextpowerup.com/news/31252/first-samsung-galaxy-s8-specs-emerge-online/

Top