Olete siin
Kodu > Eesti IT > SK tutvustas uut e-identiteedi lahendust Smart-ID

SK tutvustas uut e-identiteedi lahendust Smart-ID

Foto: Aali Lilleorg

AS Sertifitseerimiskeskus (SK) tutvustas 3. novembril uut elektroonilise identiteedi lahendust Smart-ID, mis töötab enamlevinud nutiseadmetega, ei sõltu SIM-kaardist ning on kasutatav kõikjal maailmas

SK Aastakonverentsil tutvustas SK uut lahendust Smart-ID, mille eesmärk on lihtsustada e-teenuste turvalist kasutamist ning viia Eestis tehtud innovatsioon Euroopasse ning seejärel teistesse riikidesse.

„Aasta tagasi tutvustasime Smart-ID kontseptsiooni – turvalist mobiilset lahendust, mis hõlbustab e-teenuste kasutamist. Nüüd oleme saanud valmis töötava lahenduse, mida saab kasutada nii isikutuvastuse kui ka allkirjastamise jaoks,“ ütles SK tootejuht Urmo Keskel.

Loe pikemat artikklit allikast…

Allikas ja pildid: www.ituudised.ee/uudised/2016/11/03/sk-tutvustas-uut-e-identiteedi-lahendust-smart-id

Top