Olete siin
Kodu > Arvuti > Arvutikomponendid > GIGABYTE hakkab müüma AORUS nime kandvaid emaplaate ja graafikakaarte aastal 2017

GIGABYTE hakkab müüma AORUS nime kandvaid emaplaate ja graafikakaarte aastal 2017

GIGABYTE planeerib om tütarettevõtet AORUS’t laiendada müüma emaplaate ja graafikakaarte. AURORUS’e nime all müüakse mänguri sülearvuteid ja lisasid, mille hulka kuuluvad klaviatuurid ja hiired. See on GIGABYTE kolmaks kord üritada konkureerida ASUS Republic of Gamers ja MSI Gaming Series mängurivarustusega. AORUS on olnud siiani bränd omaette, ilma GIGABYTE turunduseta. Esimesed AORUS brändi emaplaadid on LGA1151 pesaga, mis baseeruvad tulevasel Intel’i 200-seeria kiibistikul, millel on Intel’i 7 generatsiooni “Kaby Lake” protsessorite tugi. Emaplaadid saabuvad müügiriiulitele Jaanuaris 2017. Esimesed AORUS brändi graafikakaardid tulevad ilmselt müügile siis kui AMD ja NVIDIA paiskavad müüki oma uued kaardid (NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti ja AMD “Vega”). Kuulujuttude kohaselt saabub GTX 1080 Ti Jaanuaris 2017.

 

Allikas ja pilt: www.techpowerup.com

Top