Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > HTC Vive’il on nüüd saadaval 220 dollarit maksev juhtmevaba ühendus

HTC Vive’il on nüüd saadaval 220 dollarit maksev juhtmevaba ühendus

HTC’l oli tegus päev. Pärast uue telefoni nimega HTC Bolt avalikustamist, paljastati ka lisavidin Vive VR’ile, mis lubab seadet kasutada juhtmevabalt. Seadeldist on nüüd võimalik ette tellida, kogu see lõbu maksab 220 dollarit (+postikulu, ilmselt) ning saadaval on see HTC Hiina Vive lehel. Saadetised pannakse teele mingil ajahetkel 2017 esimeses kvartalis, kahjuks ülemailmsest saadavusest pole veel juttu olnud. Seadme aku peab vastu 1 tund ja 30 minutit mängimist, aga lisa tootja juba tegeleb suurema ja parema aku kallal, et mängulõbu ei lõppeks. Allolevalt videolt näete, et seade tõesti töötab juhtmevabalt. Kui HTC näeb sellel seadmel tulevikku, siis ilmselt tehakse järgmised generatsioonid kõik juhtmevabad.

Top