Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > AdultFriendFinder emaettevõttesse häkiti sisse, 400 milljonit kontot paljastatud

AdultFriendFinder emaettevõttesse häkiti sisse, 400 milljonit kontot paljastatud

FriendFinder Network, mis on AdultFriendFinder ja Cams.com emaettevõte, Häkiti sisse. Häkimise tulemusel paljastati 400 milljonit kontot, millest 339 milljoni konto andmed tulid AdultFriendFinder jehelt. Järgmised 62 milljonit kontot paljastati Cams.com lehelt. Lehtedel nagu Stripshow ja iCams.com kontoandmed on samuti paljastatud. LFI haavatavust lehel  AdultFriendFinder mainiti juba mõned nädalad tagasi ja tundub, et just seda turvalisusviga häkkimisel kasutatigi. Kasutajad kellel oli konto lehtedel kunagi ammu, aga on kustutatud mõjutab see häkkimine samuti, sest andmebaasis on kasutajate andmed ikkagi kättesaadavad.

Allikas ja pilt: www.nextpowerup.com

Top