Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Viga Spotify süsteemis toodab prügi ja KUSTUTAB teie andmed

Viga Spotify süsteemis toodab prügi ja KUSTUTAB teie andmed

Väldi Spotify tarkvara kasutamis arvutil!

Kui kasutad Spotify’d oma arvutil/sülearvutil, siis lõpeta see kohe! Spotify kasutajad kurdavad, et tarkvara kirjutab suvalist prügi kõvakettale, mis kustutab vanemad andmed. Kui kasutad Spotify  arvuti tarkvara, siis targem oleks hetkel kasutada kas iOS’i, Android’i või veebi varianti sellest. Viga avastati tegelikult juba 5 kuud tagasi, kuid lahendus pole veel leitud. Kummalisel kombel kui tarkvara arvutis sulgeda, siis jätkab see “prügi” tootmist ja andmete kustutamist ikkagi. Samuti pole tegemist ainult PC veaga, ka Apple ja Linux’i arvutid saavad kannatada.

Spotify ütles, et viga on saanud lahenduse versioonis 1.0.42 mis on nüüdsest saadaval.

Igatahes vältike arvutil Spotify vanema versiooni kasutamist ning kõige targem oleks tarkvarale uninstall teha ja uus installida.

 

Uue PC versiooni Spotify’t saate siit

 

Allikas ja pilt: www.techworm.net

Top