Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Samsung tõi välja oma uue põrutus- ja veekindla kestvustelefoni Galaxy XCover 4

Samsung tõi välja oma uue põrutus- ja veekindla kestvustelefoni Galaxy XCover 4

Samsung Electronics tutvustas maailma suurimal mobiilimessil Mobile World Congress oma uut Galaxy XCover seeria nutitelefoni Galaxy XCover 4, mis on oma eelkäija XCover 3ga võrreldes teinud sammu edasi – telefoni disainis on kombineeritud viimistletud Galaxy kallimate telefonide elemendid ja täiendav vastupidavus, et taluks ka kõige ekstreemsemaid tingimusi.

Eestis aprilli keskel müügile jõudval Galaxy XCover 4 telefonil on suurem HD ekraan, vähendatud raamilaius ning parem mälu. “XCover telefonid on Baltimaades ja Eestis olnud alati populaarsed, sest ehituselt vastupidavad ning võimsad telefonid on väga hinnatud nende kasutajate poolt, kelle töö või harrastused viivad neid erinevatesse nõudlikesse tingimustesse nii siseruumides kui ka väljas,” ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Samsung Galaxy XCover 4.

Galaxy XCover 4 on nuppude ja kindarežiimiga, mis teeb nutitelefoni hoidmise ja kasutamise esktreemsetes tingimustes mugavamaks ning lisaks on võimalik XCover 4 väliseid nuppe seadistada sagedasti kasutatavate rakenduste, nagu LED taskulambi või kaamera avamiseks.

Allikas ja pikem artikkel: www.am.ee

Top