Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > LG Electronics teatas viimase 8 aasta parimast müügitulust

LG Electronics teatas viimase 8 aasta parimast müügitulust

LG 2017. aasta esimese kvartali majandustulemuste andmetel oli ettevõtte tegevuskasum esimeses kvartalis 12,70 miljardit dollarit, mis on ligi 10% protsenti rohkem, kui 2016. aasta samal perioodil. LG kahekordistas müügitulu 798,3 miljoni dollarini ning kodumasinate ja õhukonditsioneeride üksus LG Home Appliance & Air Solution Company demonstreeris kaheksa aasta kõrgeimat müügitulu.

LG Home Appliance & Air Solution Company müük suurenes 10 protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ning 15 protsenti võrreldes eelmise kvartaliga. 4,02 miljardi suurune tegevuskasum saavutati tänu suurele tootlikkusele Aasias ja Ladina-Ameerikas. Korea koduturu tulud kasvasid aastaga aga 33 protsenti tänu TWIN Wash pesumasinate, õhukonditsioneeride, mõningate külmikute ning ettevõtte uusima rõivahooldussüsteemi LG Styler ja õhupuhastajate müügitulemustele. Tänu lähenevale kõrghooajale näeb ettevõte ärikeskkonna paranemist kahel peamisel kasvaval turul – Aasias, Ladina-Ameerikas.

 

Allikas ja pikem artikkel: www.lgblog.ee

Top