Olete siin
Kodu > Eesti IT > Eestis tehakse uut ametlikku The X-Filesi mängu

Eestis tehakse uut ametlikku The X-Filesi mängu

Eesti mobiilimängude arendaja ja kirjastaja Creative Mobile on koostöös 20th Century Foxiga arendanud seriaalile “Salatoimikud” ametliku mängu. The X-Files: Deep State on mõistatuslik uurimismäng, mis ilmub samaaegselt “Salatoimikute” seriaali 11. hooajaga järgmise aasta esimeses kvartalis, tähistades sellega seriaali 25. aastapäeva.

The X-Files: Deep State sündmused võtavad aset 2010. aasta kevade paiku, mis toimuvad TV seriaali 9. ja 10. hooaja vahel. Mängus käsitletakse muuhulgas tulnukate sissetungi, valitsuse vandenõusid ja teisi paranormaalseid juhtumeid. Mängija kehastub FBI eriagendiks uurides salapäraseid kuriteopaiku, otsides peidetud vihjeid, kogudes asitõendeid ja lahendades mõistatusi. Samuti peab mängija küsitlema tunnistajaid ning kahtlusaluseid, et juhtumeid lahendada.

Põhipunktid:

Ametliku litsentsiga X-Files mäng, mis on loodud Chris Carteri õnnistusega.
Mäng avaldatakse platvormidele App Store, Google Play ja Facebook.
Tasuta mäng mängusiseste ostudega.
Igakuiselt ilmuvad uued juhtumid, nädala koletis ja myth-arc.
Oma karakterit saab kohandada ja stiliseerida.
Mängijad võtavad vastu otsuseid, mis mõjutavad mängu edasist kulgu.
The X-Files: Deep State ilmub inglise, saksa, prantsuse, itaalia, hispaania ja vene keeles.
Mängus on näha juba rahvale tuttavaid: Fox Mulder, Dana Scully, Walter Skinner, Sigaret Smoking Man ja Richard Langly.

Top