Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Capcom palub valitud fännidel katsetada uut Resident Evil mängu

Capcom palub valitud fännidel katsetada uut Resident Evil mängu

Uus Resident Evil mäng on valmimas ja valitud fännigrupp testib seda järgmisel kuul, teatas Capcomi e-kiri, mis saadeti Resident Evil Ambassadors programmi liikmetele Jaapanis. Resident Evil saidi Biohaze poolt jagatud ja tõlgitud e-kirjas öeldakse, et sarja arendaja Capcom Division 1 “värbab arendusjärgus olevale mängule testijaid” ja test toimub 8. või 9. septembril.

Pole teada, kas test on Resident Evil 8 jaoks või olemasoleva mängu uusversioon või võib-olla spin-off. Capcom pole teatanud, mida ta sarjaga järgmisena teeb, ehkki augustis teatas ta, et soovib “uuemat” uusversiooni “uurida”. Resident Evil 2 uusversiooni edu ja sära julgustavad neid kindlasti veelgi.

Top