Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Bosch soovib autos 3D tehnoloogiat kasutada

Bosch soovib autos 3D tehnoloogiat kasutada

Bosch soovib 3D-kuvasid, mille eesmärk on muuta teie auto armatuurlauale 3D-ekraan. Tähtsad hoiatused oleksid 3D-s; näiteks kokkupõrke hoiatus – PIDUR! – kuid mitte praegune kütuse tase ja võib-olla mitte hoiatus madala kütusekulu kohta. 3D-hoiatus hõljub visuaalselt ülejäänud armatuurlaua kohal. 3D-teatist saab kasutada ka muude ajatundlike hoiatuste jaoks, näiteks järsult kurviline tee, mis käivitatakse ainult juhul, kui juhi kiirus on liiga suur pöörde ohutuks tegemiseks, või sõidurajalt lahkumise või pimeala hoiatuste jaoks.

Boschi sõnul ei vajaks 3D-hoiatused 3D-prille ega silmade jälgimist (juhi pea ja nägemispiirkonna asukoha määramiseks). 3D-st võib abi olla ka tagurdamiskaameras. Üksikasjad avalikustatakse järgmisel kuul toimuval Frankfurdi autonäitusel

Top