Olete siin
Kodu > Mängud > Konsoolid > Cyberpunk 2077 mängu 15 minutilist livestream’i saab juba peagi vaadata

Cyberpunk 2077 mängu 15 minutilist livestream’i saab juba peagi vaadata

Arendajad tutvustavad lisaks veel Vaikse ookeani linnaosa ja erinevaid mängustiile.

(Pildikrediit: CD Projekt Red)

CD Projekt Red näitab otseülekandena Gamescomi mängu Cyberpunk 2077 15-minutilist montaaži. Voog sisaldab ka intervjuusid arendajatega, kes sukelduvad sügavamale Vaikse ookeani Öölinna rajooni ning näitavad erinevaid võimalusi kuidas saate oma seiklustele läheneda tuleviku sõmeras kübermaailmas.

Cyberpunk 2077 otseülekanne saab alguse 30. augustil kell 20:00 CEST / 14:00 ET / 11 am PT, see on saadaval CD Projekt Redi kanalitel Twitch ja Mixer.

Top