Olete siin
Kodu > Arvuti > Arvutikomponendid > Audio > HyperX tarnib nüüd Cloud Orbiti ja Cloud Orbit S mängurite peakomplekte

HyperX tarnib nüüd Cloud Orbiti ja Cloud Orbit S mängurite peakomplekte

Kingston Technology Company, Inc. mängude divisjon HyperX teatas täna mängude peakomplektide HyperX Cloud Orbit ja Cloud Orbit S vabastamist. Mõlemal peakomplektil on 100 mm Audeze tasapinnalised magnetjuhtid ja need pakuvad Waves Nx 3D heli. Esmaklassiline Cloud Orbit S peakomplekt sisaldab Waves Nx pea jälgimistehnoloogiat 3D-helielamuse loomiseks, jälgides samal ajal pea liikumist 1000 korda sekundis. Mängijad, kes otsivad taskukohast audiofiilkvaliteediga heli, leiavad Cloud Orbiti peakomplektidest kõrglahutusega heli mängides või muusikat kuulates. Audiofiilide jaoks, milles võrreldakse sarnaseid peakomplekte tasapinnaliste draiveritega, mis tavaliselt maksavad tuhandeid dollareid, on Cloud Orbit esmaklassiline peakomplekt, mis pakub helikvaliteediga heli atraktiivse hinnaga alla 300 dollari.

Nii Cloud Orbit kui ka Cloud Orbit S peakomplektid kasutavad 100 mm tasapinnalisi magnetjuhtmeid ja 3D-helitehnoloogiat, et pakkuda selget ja realistlikku heli, luues samal ajal täiustatud heli lokaliseerimise kolmemõõtmelises heliruumis. Need Cloud Orbiti peakomplektid pakuvad kõrvaklapil asuvaid integreeritud heli juhtelemente, et funktsioone, sealhulgas HyperXi kohandatud 7.1-heli ümbritsevat heli hõlpsalt lülitada ühe nupuvajutusega. Samuti pakuvad nad täiustatud heli kohandamist, et 3D-heliseadistusi oleks lihtne kalibreerida vastavalt kasutaja individuaalsetele mõõtmetele samut on kohandatav ruumiõhkkond ja sisseehitatud eelseadistatud EQ-profiilid.

Top