Olete siin
Kodu > Arvuti > Arvutikomponendid > Acer kuulutas välja Nitro XV3 PC-mängumonitoride seeria

Acer kuulutas välja Nitro XV3 PC-mängumonitoride seeria

Acer avalikustas uue mängude monitoride seeria Nitro, mis on mõeldud mängude ellu viimiseks. Uuel Acer Nitro XV3 seerial on neli uut mänguritele mõeldud kuvarit, mis tagavad äärmiselt kõrge värskendussageduse ja kõrge eraldusvõime, pakkudes taskukohase hinnaga silmapaistvat mänguilu.

NVIDIA G-SYNC ühilduvusega võimaldavad uued Nitro monitorid vaikimisi muutuva värskendussagedust (VRR), kui need on ühendatud NVIDIA GeForce GTX 10-seeria või GeForce RTX 20-seeria graafikakaartidega, et toetada dünaamilisi värskendussagedusi, välistades ekraani rebenemise ja minimeerides viivitust. Nendel uutel IPS monitoridel on ka Adaptive-Sync tehnoloogia, mis rahuldab mängijate vajadust eraldada kõrge eraldusvõimega mäng läbi kuni 1 ms pikkuse kiire reageerimisaja ja Visual Response Boost (VRB) abil sujuva, rebenemisvaba mängimise.
Nitro XV3 seerias on Aceri uusim Agile-Splendori tehnoloogia, mis kasutab nii kiirete vedelkristallidega paneele kui ka 99% sRGB värvigammat. DisplayHDR 400-sertifikaadiga monitorid pakuvad ülikiireid reageerimisaegu kuni 1 ms VRB (Visual Response Boost), mis tagab selged, hägususeta pildid, fenomenaalne värvide taasesitamine ning realistlikumad ja loomulikud pildid. Kuni 240 Hz värskendussagedusega kohutavad mängijaid suurem visuaalne voolavus ja kristallselge graafika.

Acer Nitro mängumonitorid on nelja konfiguratsiooniga; kaks 27- ja 24,5-tollist monitori:

Acer Nitro XV273U S 27-tolline WQHD 165 Hz
Acer Nitro XV273 X 27-tolline Full HD 240 Hz
Acer Nitro XV253Q X 24,5-tolline Full HD 240 Hz
Acer Nitro XV253Q P 24,5-tolline Full HD 144 Hz

Kõigil monitoridel on Acer mängurežiim, kaheksa eelseadistatud kuvarežiimi, et optimeerida visuaale erinevat tüüpi sisu jaoks: Action, Racing, Sport, User, Standard, ECO, Graphic ja Movie. Sellele ainulaadsele funktsioonile pääseb hõlpsalt juurde kiirklahvi või ekraanimenüü (OSD) seadete menüü kaudu. Sisseehitatud must võimendus võimaldab mängijatel valida 11 musta taseme suvandi hulgast, et optimeerida visuaalset eelist ja märgata vaenlasi või võistlusrajal kurve navigeerida.

Acer VisionCare koos Flickerless, BlueLightShield, ComfyView ja vähese tuhmusega tehnoloogiatega muudavad pikema mänguaja jooksul vaatamise mugavamaks. Acer Nitro XV3 seerial on ka ergonoomiline disain 20 ° pöörde ja kaldega alusega, nii et mängijad leiavad selle ideaalse vaateasendi alati üles. Kiiresti vabastatav disain võimaldab teil eraldada monitori alusest, nii et selle saaks VESA seinale kinnitada, et vaba ruumi saada.

Hinnakujundus ja saadavus

Acer Nitro XV273 Xwill on EMEA-s saadaval 2019. aasta novembris alates 399 £ .
Acer Nitro XV253Q Xwill on EMEA-s saadaval 2020. aasta I kvartalis alates 349 £ .
Acer Nitro XV253Q Pwill on EMEA-s saadaval 2020. aasta I kvartalis alates 269 £ .

Top