Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Seekordsed Epic Games TASUTA mängud on …

Seekordsed Epic Games TASUTA mängud on …

The End Is Nigh (18+) on laialivalguv seiklusplatvorm, kus surete palju, kuid see on ok, sest olete niikuinii juba surnud.

Mäng:
The End Is Nigh on laialivalguv seiklusplatvorm, kus mängija võtab kontrolli Ash üle – üks vähestest “asjadest”, mis on “maailmalõpu” üle elanud.
Jälgige Ashit, kui ta läheb läbi valu ja kannatuste tuleviku. Tundke, kuidas tema stressitase tõuseb, kui viskate teda lagunevate, mutantsete loomataoliste olendite lõputusse sülemisse ja aitate ta lõplikul eepilisel otsingul … lihtsalt sõbraks saada (inimeste hulgast, kelle ta teekonna jooksul leiab).
Oh, ka te kogute videomängude kassette ja kasvajaid! kui see midagi sinu heaks teeb.

Järgmine mäng on:

Journey® ja Flower®i kunstilise juhi kohalt on ABZÛ ilus veealune seiklus, mis kutsub esile sukeldumise unistuse.

ABZU
Sukelduge salapära täis elavasse ookeanimaailma, mis on tulvil värvi ja elu. Tehke sukeldujana akrobaatikat, kasutades graatsilisi ujumisjuhtimisseadmeid. Avastage sadu ainulaadseid liike, kes põhinevad tõelistel olenditel ja looge võimas ühendus rikkaliku mereeluga. Suhelge tuhandete kalade koolidega, mis vastavad protseduuriliselt teile, üksteisele ja kiskjatele. Liikuge eepilistesse meremaastikesse ja uurige enneolematu detailiga modelleeritud veeökosüsteeme. Laskuge ookeani südamesse, kus unustatud on iidsed saladused. Kuid ole ettevaatlik, ohud varitsevad sügavuti. “ABZÛ” on pärit vanimatest mütoloogiatest; AB tähendab vett ja ZÛ tähendab tähendust. ABZÛ on tarkuse ookean.

Mängud saad kätte SIIT

Top