Olete siin
Kodu > Arvuti > LG tutvustas NVIDIA G-SYNC toega OLED-telereid

LG tutvustas NVIDIA G-SYNC toega OLED-telereid

LG Electronics (LG) on ühendanud jõud NVIDIA-ga, et mängijate unistused teoks teha, lisades NVIDIA G-SYNC ühilduvusele oma 2019. aasta OLED-teleritele (mudelid 65 / 55E9 ja mudelid 77/65 / 55C9). LG uusimad OLED-tooted pakuvad pilkupüüdvat kiirust ja hämmastavat värvide taasesitust, nende suurepärane jõudlus ja pildikvaliteet on saadaval läbi NVIDIA G-SYNC toe, et tagada sujuv ja ümbritsev mängukogemus ilma virvendamise ja rebenemiseta.

Erakordse pildikvaliteedi ja ülikiire reageerimise ajaga on LG OLED-telerid juba teeninud maine optimeeritud mängujõudluse tagamise eest. NVIDIA G-SYNC ühilduvuse lisamine tõstab mainet veelgi.

LG OLED-tehnoloogia viib kasutajad sügavamale oma lemmikmängude pulseerivasse tegevusse, kasutades individuaalse pikseljuhtimise täpsust, et saada uskumatult realistlikke pilte. Lisaks lõpmatule kontrastile ja ülitäpsele värvide taasesitusele pakuvad telerid ülikiire reageerimise aega värskendussagedusega kuni 120Hz. Reageerimiskiirused on 6 millisekundit 1440p 120 Hz juures ja 13 millisekundit 4K sisu 60 Hz juures.

“Meil on hea meel tuua G-SYNC tugi LG 2019 OLED-teleritele ja HDMI muutuva värskendussageduse (VRR) tugi meie GeForce RTX 20-seeria GPU-dele,” ütles NVIDIA GeForce turunduse juht Matt Wuebbling. “Mängijad ehk kütkestab nende telerite reageerimisvõime ja elutruu visuaalsus, kui nad mängivad uusimaid GeForce’i toega reaalajas kiirejälgimisega ( real-time ray-tracing ) arvutimänge.”

NVIDIA G-SYNC tugi on LG 2019. aasta OLED-telerite järgnevatel nädalatel saadaval valitud turgudel püsivara värskenduse kaudu.

Kas ka Eesti on see valitud turg, selgub peagi.

Top