Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Haara tasuta mänguseeria “Endless Space – Collection”

Haara tasuta mänguseeria “Endless Space – Collection”

Lõputu kosmos on käigupõhine strateegia mäng, mis hõlmab kosmose kolonisatsiooni ajastut Lõputus universumis, kus saate galaktika domineerimise nimel kontrollida oma tsivilisatsiooni kõiki aspekte.

See galaktika on iidne ja selle esimene arukas elu oli tsivilisatsioon, mida me nimetame Lõputuks. Ammu enne seda, kui meie silmad vaatasid tähti, lendasid nad nende vahele, ehkki kõik, mis sellest inimesest alles on, on see, mida me nimetame tolmuks. Aine, mis leiti laiali või unustatud templites, andis see kunagi jõudu admiralitele ja galaktiliste kuberneridele. Galaktika kuulub sellesse fraktsiooni, mis võib tolmu kontrolli alla võtta ja selle saladusi paljastada …

Haara mäng omale SIIT

Top