Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Tasuta mäng Conarium ootab teid!

Tasuta mäng Conarium ootab teid!

Conarium on kõhedust tekitav Lovecraftiani mäng, mis järgneb kaasahaaravale loole, milles osaleb neli teadlast ja nende püüdlust vaidlustada seda, mida me tavaliselt peame looduse absoluutseteks piirideks.

Inspireerituna H.P. Lovecrafti romaan hullusemägedes, kuid suures osas algse loo järgi.

Teie, Frank Gilman, avate oma silmad toas, mis on täidetud kummaliste, pulseerivate müradega. Danse Macabre’iga seinu teostavate tulede mustrid on lauale toodud queer-seadme abil. Kui meenutate midagi muud kui seda, et viibite lõunapooluse lähedal asuvas Antarktika baasis Upuautis, leiate koha mahajäetuna ja teil on tunne, et midagi on kohutavalt valesti. Millegipärast teades, et teie mälestused ei saa teid suunata, rakendatakse imelikku haavatavustunnet, tuttavat, kuid võõrast tunnet, et olete osa omapärasest tervikust … Varsti avastad, et kui olete seadet ekspeditsiooni ajal kasutanud, olete surnud, kuid jõudnud tagasi delikaatselt muutunud, rääkides kummalistest mälestustest ja kummalistest kohtadest. Olete kaotanud midagi olulist või saanud midagi patustavat …
Uurige Antarktika baasi, aga ka unistusi ja visioone. Uurige näpunäiteid ja avage saladusi, vältides samas iga hinna eest mahedaid olendeid.

Mängu saate kätte SIIT

Top