Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Täna alustas tegevust Rockstar Games Launcher – kaasa saad ka kingituse

Täna alustas tegevust Rockstar Games Launcher – kaasa saad ka kingituse

Täna alustas tegevust Rockstar Games Launcher, mis võimaldab oma PC mänge lihtsamalt hallata. Stardikomplekti kuulub GTA: San Andreas 100% tasuta. Rockstar Games Launcher nõuab umbes 1 GB ja sisaldab sisseehitatud pilvesätteid.

Selliseid mänge nagu GTA V ja Max Payne 3 ei saa enam Steamist käivitada ja selle asemel saab neid mängida ainult Rockstar Games Launcherist. See samm võib vihjata eelseisvale Red Dead Redemption 2 väljalaskmisele PC platvormil.

Ühtlasi on Rockstar Games Launcher kauplus, kus müüakse Shark Cards ja Rockstari enda mänge, seega loodetakse näha, et kõik Rockstari tulevased tiitlid on Rockstar Games Launcher jaoks 100% eksklusiivsed. See tähendab, et arvutis olevat RDR2 tõenäoliselt ei müüda Steamis ega Epic Games Store’is.

Top