Olete siin
Kodu > Kõik uudised > Kõik uudised > Ja Epic poest saad tasuta

Ja Epic poest saad tasuta

Alan Wake’s American Nightmare

Selles täiesti uues iseseisvas kogemuses võitleb Alan Wake pimeduse kuulutaja, kurja hr Scratch! Põnev uus süžee, jubedate vaenlaste hordidega, tõsine tulejõud ja kaunid Arizona asukohad koos lõbusa ja väljakutsuva uue mängurežiimiga muudavad selle Alan Wake’i veteranide jaoks kohustuslikuks ja uute mängijate jaoks täiuslikuks!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

observer_

Mida sa teeksid, kui su hirmud oleksid häkitud?

Olete Dan Lazarski, vaatlejana tuntud eliitneuraaldetektiiv ja osa ettevõtte rahastatud politseiüksusest, mille eesmärk on kahtlustatavate meelt häkkida ja neile kallale tungida. Selles tulevikus võib teie vastu kohtus kasutada kõike, mida arvate, tunnete või mäletate.
Aasta on 2084. Kui te Nanofaagist kuidagi üle elasite, on tõenäoline, et teid tapeti sõjas. Need, kes elavad, on pöördunud ravimite, VR, närviimplantaatide poole – ükskõik mille poole, et end sellest uuest reaalsusest eemale juhtida. Kuid nad ei saa teie eest varjuda.

Top