Olete siin
Kodu > Arvuti > Arvutikomponendid > PlayStation VR töötab ka teiste konsoolidega

PlayStation VR töötab ka teiste konsoolidega

PlayStation VR töötab ka teiste seadmetega, seade saab kasutada üksõik millist HDMI sisendit, kuigi päris tõelist virtuaalrealsuse kogemust kätte ei saa.

Kui PlayStation VR on ühendatud näiteks Xbox One’iga, kuvatakse ekraanil ‘cinema mode.’ Sel viisil kuvatakse tavalist 2D pilti, mis katab enamiku vaateväljast, nagu kinoekraan oleks meeter maad kaugemal näost. Kui pead liigutada, siis kuvatav ekraan püsib paigal.

Fakt, et PSVR aksepteerib ükskõik millist HDMI allikat, annab seadmele suure eelise konkurentide ees nagu näiteks HTC Vive ja Oculus Rift. Mõlemad seadmed on loodud mängima arvutimänge ja toetavad mitte VR sisu sarnaselt PSVR’ile, kuigi HTC Vive ja Oculus Rift ei tööta standartse HDMI allikaga.

See ekstra funktsionaalsus mis on PSVR’ile sisse ehitatud teeb seadmest päris korraliku kaasaskantava “teleka”, või lihtsalt võimaluse mängida suuremal ekraanil. Nüüd on ainult aja küsimus millal PlayStation VR lahti häkitakse, et see töötaks ka arvutimängudega, nagu teevad seda Rift või Vive.

 

Allikas ja pildid: http://www.techspot.com/news/66673-playstation-vr-works-other-consoles-sort.html

Top